Populär

Gripsholm Påslakan Erik Percale 2-dels 150x210cm Vit / Marinblå

Gripsholm Påslakan Erik Percale 2-dels 150x210cm Vit / Marinblå Ett tätvävt härligt påslakanset i bomullspercale med New England inspirerat mönster på i form av en bård och stjärnor. I setet ingår även 1st örngott. Storlek: 150×210 cm, örngott 50x60cm Tvättråd: 60 grader maskintvätt Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster.

Varumärke: Gripsholm
Artikelnummer: 90003652
Lagerstatus: Fåtal kvar

499 kr

Gripsholm Påslakan Erik Percale 2-dels 150x210cm Vit / Marinblå

Ett tätvävt härligt påslakanset i bomullspercale med New England inspirerat mönster på i form av en bård och stjärnor. I setet ingår även 1st örngott.

Storlek: 150×210 cm, örngott 50x60cm
Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster.


Gripsholm: Gripsholm är ett varumärke för textila produkter för hemmet. Varumärket står för hög kvalitet med en stilren och klassisk design, men också mycket nytänkande. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers i huvudsak tre heltäckande koncept. BÄDD för sovrummet, BAD för badrummet och INREDA för hemmets textilier i allmänhet. Här hittar du Gripsholm kuddfodral, Gripsholm sänglinnen, Gripsholm plädar och mycket mer.

Andra har också köpt