• Handdukar

Här hittar du läckra handdukar i marin och New England stil! Vårt fokus ligger på stilrena och klassiska handdukar. Här på Marinestyle hittar du badhanddukar, handdukar och kökshanddukar. En snygg handduk kan vara den sista lilla detaljen som behövs i ditt badrum. Handduk Oslo från Gripsholm är en populär serie hos oss. Handdukarna finns i flera olika färger så som Röd, Navy och Grå. Handduken finns även i två olika storlekar. Dels som badhandduk i storleken 70x130 cm samt som handduk i storleken 50x70 cm. Handduken har en klassisk och stilrenstil med en bårder i en klar och stark färg som pryds med stjärnor i olika storlekar.


Ett läckert handduks set är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om. Då passar våra Ripped Terry Towel i lyxig frotté från South East helt perfekt! Dessa finns i tre olika färger Blå, Röd och Vit. Setet är ett 2-delset med storlekarna 50x70 cm + 70x130 cm. Materialet är 100 % bomull.

Är det dags att byta ut kökshanddukarna? Hos oss på Marinestyle hittar du flera fina kökshanddukar med marin och New England stil. Dessa kökshanddukar passar perfekt i alla kök, oavsett stil. Våra mest sålda kökshanddukar kommer från Boel & Jan. Där fokus ligger på att skapa stilrena handdukar med randiga mönster. Ett exempel på det är Handduk Randig Bass Harbour. Du har väl inte missat att du kan kombinera våra fina kökshanddukar med grillvantar, eller varför inte ett köksförkläde? Dessa produkter hittar du under kategorin Kök.