• Kuddfodral

Här hos oss på Marinestyle har vi många fina kuddfodral i olika former, färger, storlekar och stilar. Våra storsäljare är från serien American Line. Dessa kuddfodral finns i flertalet olika färger så som Grå, Navy, Sand och Vit. Våra kuddfodral är främst i den marina stilen, samt New England stilen. Populära symboler på kuddfodralen är flaggor, ankare, rep, roder, stjärnor, kompasser och mycket mer. Vi har kuddfodral i flera olika storlekar. Den populäraste, och vanligaste storleken är 50x50 cm. Vi säljer marin inspirerande kuddfodral från varumärken som Gripsholm, Boel & Jan och Skärvik Design.


Kuddfodral är något man aldrig kan få för mycket av. Att köpa hem flera olika kuddfodral i olika färger är perfekt, då du kontinuerligt kan byta stil och färg i hemmet snabbt och enkelt. Ett snyggt kuddfodral kan verkligen lyfta rummet till en helt ny nivå, både stilmässigt men också komfortmässigt. Vilka av våra kuddfodral är dina favoriter?

Den gemensamma nämnaren för våra kuddfodral är att alla ingår i den marina stilen, samt New England stilen. En väldigt populär kollektion är Rowing Club från Boel & Jan. Fokus ligger på det stora läckra ankaret som pryder kuddfodralet. Rowing Club Ankare finns i färgerna Sant och Vit.

Det viktigaste för oss är att du ska hitta kuddfodral som passar dig perfekt i smaken. Ett stort fokus för oss är kvalité. Vi väljer noga ut våra varumärken, samt vilka produkter vi ska sälja. Vi säljer enbart produkter med hög kvalité. Du får inte missa att vi även säljer innerkuddar till våra kuddfodral. Innerkudden har storleken 50x50 cm och passar perfekt till flertalet av våra kuddfodral. Du hittar innerkudden under kategorin Kuddar. Välkommen till oss på Marinestyle!