• Påslakan

Hos oss på Marinestyle hittar du massvis med läckra påslakanset. Vårt fokus ligger självklart på det marina, vilket gör att vi har massor av läckra påslakanset i marin stil. Våra populäraste påslakanset är American Line serien från Gripsholm. Denna serie har en perfekt kombination av marin och New England stil. Serien innehåller flertalet olika färger som vit, grå och blå. Setet finns även i en större variant, vid namn Kingsize. Men du hittar självklart så mycket mer här hos oss! Stilrena och tjusiga påslakan från varumärken som Gripsholm, South East, Boel & Jan, Frank & Poppy och Skärvik Design.


Här hos oss på Marinestyle hittar du påslakan som passar i alla typer av hem, oavsett vilken typ av inredning du har. Vi har många stilrena påslakan med en snygg och enkel färg. Exempelvis kollektion Striped Oxford från South East. Temat på denna serie är stilrent, enkelt och otroligt snyggt. Här har påslakanen ofta en enkel och snygg färg med ett stilrent mönster. För oss på Marinestyle är kvalité och design två otroligt viktiga faktorer. Det gör att vi noga väljer ut våra produkter, och enbart från de bästa varumärkena på marknaden.

Idag är påslakan med marint tema otroligt populärt. Därför ligger vårt största fokus på att erbjuda dig läckra påslakan i marin stil. Vi har ett otroligt stort utbud av påslakan med marint tema.

Hos oss hittar du även påslakan som passar perfekt i barnens rum. Dessa påslakan säljs främst av det populära varumärket Frank & Poppy, missa inte dessa!

Vi har påslakan i flera olika priskategorier. Allt för att du själv ska kunna välja den prisklass som passar just dig. Du har väl inte missat att vi även säljer produkter i andra kategorier som Kuddfodral, Handdukar, Inredning, Plädar och mycket mer inom marin och New England stil. Dessa hittar du under Kategorier i vår meny.